7. Agroturizam
ŠTEFANIĆ

OPG Štefanić

Mjesto: Motovun
Adresa: Štefanići 55

Nije dopušten ulazak životinja/ljubimaca

Popratni sadržaj

  • Obilazak i razgledavanje podruma obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva te degustacija vina iz vlastite proizvodnje.

Termini

  • Subote:  14:00h
  • Nedjelje:13:00h i 16:00h

Biciklističke i pješačke staze
O agroturizmu

Agroturizam Štefanić u zaselku Štefanići u Kaldirskoj vali nedaleko Motovuna jedan je od najstarijih istarskih agroturizama, a smjestio se u dolini koju zovu "istarska Kalifornija" jer se tu proizvodi 60 posto svega voća u Istri. Upravo zato je osebujnost ovoga agroturizma svestrano i maštovito korištenje voća u obrocima, i to ne samo u slasticama već i u slanim jelima, kako tradicionalnim istarskim specijalitetima tako i u kreacijama koje gastronomski spajaju tradiciju i suvremenost. Obitelj Štefanić proizvodi i vlastito vino, čijoj iznimnosti, kao i ovdašnjemu voću i maslinama, pogoduje mediteranska klima što dolinom Mirne prodire duboko u kopno.


Rezerviraj pozivom na broj

098 945 4245  Vaši komentari

prošli smo vikend bili na imanju obitelji Štefanić. Općenito smo sa svime bili zadovoljni, hrana je bila odlična, prava domaća kako i treba biti u agroturizmu, domaćini su bili ljubazni a posebno se, meni osobno obzirom da se bavim forografijom, sviđa krajolik koji me podsjeća na Toscanu. Uživala sam! Ovim putem bi samo imala primjedbu jer nisam mogla poslati fotografije za foto natječaj na vašim stranicama. Ne znam u čemu je problem. Molila bi vas za odgovor. Hvala Vam, srdačan pozdrav!
Ocjena:
Ester Dessardo Šaina

Hrana ukusna. Voćni sokovi odlični. Ambijent prostran . Ima mjesta za dječju igru. Domaćini ljubazni susretljivi .
Ocjena:
Vera Macinić Šverko